Ærlige armbånd

Ærlige armbånd

Det har blitt riktig så populært med armbånd som har ord med mening skrevet på seg. Og jeg kan jo ikke være noe dårligere. Sannheten er jo egentlig at jeg allerede har laget slike armbånd en god stund, og særlig i forbindelse med mine #føkkME innsamlinger. Det var slik det startet for min del. 

FøkkME

Lenge hadde det jo vært fuck Cancer armbånd å få tak i, men jeg ville lage det samme for ME. Nå får ordet kanskje en noe annen betydning i det øyeblikket man sette ME bak, men det ble liksom litt humoren ved det også da. 

Men ofte selges disse armbåndene med positive små ord, og det er fint det altså. For all del, men jeg ønsker litt mer ærlighet også jeg da. Som "drittdag", "Pingle", "Redd". God Nok og bestevenn er fint, men det er nok ikke de du vil finne flest av i butikken min. Kanskje av og til, jeg er jo i strålende humør innimellom jeg også.

 

Armbåndene finner du her. 

 

Det kan også hende jeg kan lage armbånd på bestilling, hvis du har et eget ord eller navn du ønsker å ha. Du kan jo enten sende meg en mail, eller benytte deg av chatfunksjonen i nettbutikken. 

Tilbake til bloggen