Om meg

Her er jeg, madebyNetta/Ann Jeanette

 

Dette er meg, Ann Jeanette, personen bak madebyNetta. Jeg er utdannet dekoratør og fysioterapeut. To vidt forskjellige utdannelser der altså. Jeg jobbet med trening før jeg ble syk i 2011. Jeg lever fremdeles med svært nedsatt kapasitet, og madebyNetta har blitt mitt fristed. Mitt lille kreative hjørne av verden, hvor sykdom er satt på "pause", og jeg får gjøre friske ting. Pause er selvsagt ikke riktig, for kronisk sykdom tar aldri pause, men her får jeg fokusere på den friske delen av meg. 

Jeg bor i Ski, og har pr nå min produksjon på 70% av spisebordet til familien. Jeg bor her sammen mannen min, som jeg har vært sammen med mer enn halve livet. (jeg er 44 år, så vi har vært sammen noen år) Sammen har vi to barn, ei jente på 19 og en gutt på 15 år. Vi har også vår lille pelsklump, Emerick, som er en Lhasa Apso på 4 år. Nå bygger jeg et studio i hagen vår, slik at jeg kan flytte alle mine ting ut der, og spisebordet igjen kan brukes til det det var ment for. Jeg håper alt skal stå klart til september 23. 

Gjennom madebyNetta ønsker jeg å levere god kvalitet i mine håndlagede smykker, men til en akseptabel pris. Det er lagt mye jobb og kjærlighet inn i hvert produkt jeg selger, og det håper jeg mottaker kan sette pris på. Jeg blir uendelig stolt av å vite at det er mennesker der ute i verden som bruker mine smykker. Det er rett og slett skikkelig stas. 

Hvis du vil vite mer om meg og madebyNetta, anbefaler jeg at du følger meg på Instagram. Der viser jeg litt av hva jeg driver med, når jeg ikke ligger i sofaen og hviler. Jeg håper du får en god kjøpsopplevelse her hos madebyNetta. Jeg gleder meg til å pakke pakken din.

 

Ann Jeanette