Februar allerede

Februar allerede

Ja, jeg vet... Januar varte i evigheter, og var seig for oss alle. Så dermed kommer årets første innlegg først nå i februar. 

Nytt år for madebyNetta, og mange spennende ting er på gang. Det ligger allerede to nye øredobbkolleksjoner ute. Frostrøyk og vinterlykke er to ganske så forskjellige kolleksjoner. Frostrøyk er hvitt og sølv og svakt grønt. Vinterlykke er rosa og blått og svakt lilla, med silketrykk og mønstre. Vi trenger litt farger i februar, gjør vi ikke?

 

Det har også blitt laget mange armbånd med ord, ærlige armbånd, spesielt for morsdag og Valentine. Jeg er ikke spesielt engasjert i Valentines day, men det skal jo ikke stoppe meg fra å lage smykker for de som har lyst å gi en gave til noen de er glade i. 

 

Bak fasaden skjer det både det ene og det andre med madebyNetta. Jeg ble mva pliktig før det hadde gått tre måneder, hvilket betyr at jeg også har måtte øke prisene mine noe. Det er jammen meg ikke gratis å drive nettbutikk, det skal jeg si! Jeg jobber også med et samarbeid for en ny kolleksjon vi planlegger har ferdig til sommeren. Jeg venter på materialer til å starte en liten produksjon av interiørartikler, som smykkefat og lysestaker. Gleder meg til å vise dere mer av dette. 

 

Sist, men ikke minst, så snart frosten går, så starter vi bygging av et lite studio til meg i hagen. Det er egentlig et anneks, men studio høres jo mye kulere ut! Det gleder vi alle oss til, for vi er litt lei av å ikke ha spisebord tilgjengelig i stua lenger. 

 

Så et spennende 2023 er allerede godt i gang. Jeg håper dere vil dele både bilder av det dere kjøper, og deler butikken min videre med venner og kjente. Som en liten bedrift er det ikke penger til store markedsføringskampanjer, så vi er avhengige av at dere som vet om, deler med andre. 

 

Tusen takk til alle dere som handler i butikken min. Jeg blir oppriktig virkelig glad hver eneste gang.

Tilbake til bloggen