madebyNetta AS

madebyNetta AS

MadebyNetta har vært lenge. Netta er det min bestefar kalte meg da jeg var liten, og ingen andre får egentlig lov å bruke det kallenavnet. Da bestefar døde, så gikk navnet i dvale. Så da jeg startet å lage litt forskjellige ting, tenkte jeg at jeg må jo ha et navn. Ann Jeanette er jo fryktelig langt, og madebyLunde er liksom ikke så kult. Så da ble Netta vekket til live igjen. Og sånn kan jeg også hylle min fantastiske bestefar, som døde alt for tidlig. 

dette var et av de første bildene jeg tok da jeg laget madebynetta, og jeg tror jeg hadde det som forsidebilde på facebooksiden ganske lenge.

At madebyNetta skulle bli AS var aldri planen. Jeg ble syk i januar 2011, og har siden det hatt svært begrenset kapasitet. Å skape noe har vært redningen min. Fra jeg var sengeliggende, og så YouTube filmer om hvordan lære å strikke, til nå hvor jeg lager ganske avanserte smykker med leire. Men uansett om det er perlearmbånd, strikkede pannebånd, maskemarkører eller fancy øredobber, så er alle tingene jeg lager, laget med like mye kjærlighet. 

Fire av øredobbene du kan finne hos Unik i Askim

I våres ble det sådd et lite frø om at smykkene mine kanskje kunne nå ut til litt flere, enn bare de som følger siden min på fb og IG. En venn som selger klær til butikker, fortalte at hun gjerne kunne tenke seg å ha noen av mine øredobber hjemme hos seg, da hun skulle ha innkjøpsmesse hjemme hos seg selv denne høsten. Og det kunne hun jo. Jeg hadde ingen forhåpninger om at det var noen butikker som skulle ta smykkene mine inn, men tenkte det var en fin mulighet å få litt tilbakemeldinger på. Men da det ble kjøpt smykker to dager på rad, og den ene butikken gjerne ville ha enda flere, og en tredje butikk også ville ha smykker, da var det bare å hive seg rundt. Slik ble madebynetta til madebyNettaAS. Smykkene mine kan du også få kjøpt hos naisbutikken i Lyngdal, unikshop.no i Askim og siljeslillebutikk i Søgne.

Tilbake til bloggen